Tilbakemeldinger

Ellen J:
Jeg kom til akupunkturbehandling hos Anne-Lise med tennisalbue i begge albuene. Det var uutholdelig vondt og resulterte i søvnløshet og 100% sykemelding.
Etter noen behandlinger begynte de verste smertene å avta, og etter ca. 10 behandlinger var jeg smertefri og begynte forsiktig i jobb igjen!

Jan E:
Jeg har vært plaget med migrene de siste 20 årene. Voldsomme migreneanfall med oppkast, kvalme og lysømfiendtlighet.
Etterhvert hadde jeg 2-3 migreneanfall i uken, og det var nesten ikke til å leve med – jeg synes nesten ikke jeg hadde noe livskvalitet igjen på den tiden.
Akupunkturen virket nesten med en gang. Etter en del behandlinger hadde jeg kun et par migreneanfall i måneden, og det kan jeg leve med.

Mia S:
Jeg kom med akutt halsbetennelse som kjentes ut som brann i halsen, hadde høy feber og følte meg elendig.
Jeg fikk bare noen få nåler og noen homeopatiske piller. 30 minutter etter behandlingen var all smerten i halsen borte, helt borte….
To dager senere var jeg tilbake på skolen.

Dagny S:
Jeg hadde akutt lumbago/isijas med voldsomme smerter i rygg og ben. Jeg fikk akupunktur, og allerede etter første behandling avtok de verste smertene.
Etter 4. behandling var jeg smertefri og tilbake på jobb igjen – det var en utrolig positiv opplevelse. Etter det går jeg til Anne-Lise regelmessig for å fylle på med energi og forebygge andre plager.

Wenche B:
Jeg har gått og fått akupunktur i mange år. Først og fremst for overgangsplager, med sterk nattesvette, lite energi, nedstemthet og søvnvansker.
Og etter 5-6 behandlinger var jeg nærmest mitt gode gamle selv igjen. Er livredd for å få «tilbakefall», så nå går jeg hver 3.-4. uke for å fortsette å ha det bra.

Milla:
Liten dverg Dachs, slet med forferdelig frykt for høye smell, som bla.torden og ikke minst nyttårsraketter.
Dette problemet ble bare verre og verre og begrenset etterhvert hennes livsutfoldelse.
Hun fikk homeopati og Bach blomstermedisin og er pr. idag nesten helt kurert for angsten for høye smell.

Legg igjen en kommentar